Loading...

TOURISMlink je online – posjetite www.tourismlink.eu

20.07.2012
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Projekt TOURISMlink dio je EU politike koja promovira inteligentno korištenje digitalnih tehnologija (ICT) te integraciju malog i srednjeg poduzetništva u globalno turističko tržište.

Cilj projekta je modernizirati lanac vrijednosti u turizmu te osigurati malim i srednjim poduzetnicima veću konkurentnost na globalnom turističkom tržištu.

Cilj web stranice je doprijeti do što više turističkih tvrtki zainteresiranih za sudjelovanje u ovoj inicijativi i omogućiti razmjenu informacija o razvoju ICT rješenja za distribuciju turističkih usluga u Europi.

Sve turističke tvrtke, posebno mala i srednja poduzeća, su dobrodošle da se pridruže online zajednici koja im omogućuje izravno sudjelovanje u razvoju jednostavnog, prihvatljivog, jednostavnog za korištenje i interoperabilnog rješenja.

Kroz online zajednicu turistički djelatnici će biti u mogućnosti sudjelovati u oblikovanju B2B  turističke platforme koja uistinu odgovara njihovim potrebama. To će biti mjesto za razmjenjivanje ​​iskustava, postavljanje pitanja i surađivanje s drugim pružateljima usluga.

Vaši komentari