Loading...

Tragom proljeća uz novi broj tipTravel magazina

07.03.2016
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Inspiraciju za proljetna putovanja Hrvatskom i svijetom pronađite na 142 stranice novog broja tipTravel magazina

Slični, ali po mnogočemu različiti. Sa zajedničkom, ali i svaki sa svojom, jedinstvenom i uzbudljivom pričom. No, baš svaki od četiri najveća kvarnerska otoka: Rab, Krk, Cres i Lošinj ni u proljeće ne prestaje privlačiti pažnju svih onih željnih novih avantura i doživljaja u jedinstvenom otočnom okruženju. Otkrijte njihovu priču u novom broju tipTravel magazina, koji donosi i niz reportaža iz ostalih hrvatskih te nekih svjetskih odredišta.
Zagrebačko kulturno proljeće i ove će godine biti raznoliko i prepuno događanja, a brojne kulturne poslastice očekuju vas i u Šibensko-kninskoj županiji. Teško će ovog proljeća biti odoljeti i jedrenju šibenskim arhipelagom, kao i šetnji kroz uvijek atraktivne nacionalne parkove Plitvička jezera i Krku. A znate li kako se pengaju jaja i kako je izgledala Primorska svadba? Otkrijte "iz prve ruke" u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u vrijeme Uskršnjih blagdana, a potom posjetite i Korčulu, u kojoj se u vrijeme Velikog tjedna održavaju veličanstvene procesije, čija tradicija seže u davnu 1301. godinu.
Novi broj tipTravel magazina donosi i veliki članak o sigurnosti putovanja, danas sve češćoj temi u turističkim krugovima. Gurmani će u novom broju pronaći ideju za zanimljiva gourmet putovanja, dok ljubitelje koncerata, predstava i filmova i u ovom broju očekuju ulaznice za zanimljiva događanja (str. 98-100).
Od inozemnih destinacija je predstavljen Salzburg, a magazin donosi i preporuku za vikend u Ljubljani. U sklopu foto-natječaja vam uredništvo magazina daruje novitete svojih partnera-nakladnika, pa ne propustite zaviriti i na str. 108-110.
Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina možete pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin možete pronaći i na: www.tiptravelmagazine.com 

 

 

Vaši komentari