Loading...

Trakošćan domaćin ovogodišnje Burze put

26.10.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U okviru Burze, održat će se svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih turističkih nagrada Simply The Best koje dodjeljuje časopis Way to Croatia uz podršku UHPA-e

Poslovno turistička Burza put, koja okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara održat će se od 24. do 26. studenoga u Trakošćanu.

Osim radno-poslovnog dijela, program  je sadržajno upotpunjen stručnim raspravama i prezentacijama, aktivnim druženjem sudionika, te upoznavanjem odredišta i njegove  ponude, navodi se u priopćenju za javnost.

Prošle godine u radu Burze put, održane u  Rapcu, sudjelovali su predstavnici 109 turističkih subjekata, putničkih agencija iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Češke, Slovačke, Njemačke, Srbije, Bosne i Hercegovine, te predstavnici 10-tak domaćih i inozemnih medija.

I ove godine, tijekom poslovno turističke Burze put, bit će dodijeljena nagrada Simply the best i to u šest osnovnih kategorija od kojih je jedna i kategorija putničkih agencija

Više informacija o ovogodišnjoj Burzi put dostupno je na portalu www.burza-put.com., a prijave na burzu traju do 16. studenog.

 

 

Vaši komentari