Loading...

Travelife: Konzultacije za članove UHPA-e

02.12.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Iduće su u Zagrebu, potom na Kvarneru i u Dalmaciji

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) organizira konzultacije za redovne članove Udruge zainteresirane za Travelife Partner certificiranje. Konzultacije se provode u sklopu projekta CSR TOUR, financiranog sredstvima Europske unije, a radit će se po Priručniku za certificiranje kreiranom kako bi se olakšao put do certifikata.

Iduće konzultacije održat će se 4. prosinca u Zagrebu, a potom slijede konzultacije na Kvarneru i u Dalmaciji. Zainteresirani za certificiranje, ako se nisu još prijavili, to još uvijek mogu napraviti te postaviti dodatna pitanja na ivica.projic@uhpa.hr.

Između ostalog, konzultacije će biti usmjerene na upoznavanje članova s kriterijima certifikacije i njihovo što brže i jednostavnije ispunjavanje uz pomoć Priručnika za certificiranje. 

Podsjetimo, početkom prosinca već su održane jedne konzultacije u Zagrebu. Održane konzultacije pokazale su da rad u manjim grupama omogućava učinkovitiju razmjenu iskustava i detaljan pristup specifičnostima svake agencije, a Priručnik za certificiranje pokazao se kao izvrtan alat za brže usvajanje odrednica certificiranja.

 

Vaši komentari