Loading...

Treća po redu konferencija o golf turizmu u Opatiji

23.04.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 29. travnja 2019. godine

Treća konferencija golf turizma Hrvatske održat će se 29.04.2019. u Opatiji. Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH, Središnjeg državnog ureda za sport, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog olimpijskog odbora, Grada Opatije i Općine Mošćenička Draga.

Cilj konferencije je informirati i educirati sve zainteresirane o jednom od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu. Tema konferencije iznimno je atraktivna i inovativna i za hrvatski sport, godinama pobuđuje veliko zanimanje šire javnosti te revitalizira sportski turizam i hrvatsko gospodarstvo putem sporta, okuplja mnoga ugledna imena hrvatskih sportskih i turističkih djelatnika te gospodarstvenika. Sudionici imaju mogućnost interakcije i razmjene iskustava s turističkim predvodnicima i stručnjacima za golf.

Programom je planirano nekoliko edukativnih predavanja najkompetentnijih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Na panel raspravi obradit će se aktualne teme trenutnog razvoja te predstaviti aktivnosti koje se provode s ciljem realizacije golf projekata, dok će u drugom dijelu konferencije biti predstavljeni najbolji primjeri golf igrališta i destinacija.

Opširnije informacije o programu i registraciji, pogledajte ovdje ili potražite na službenoj stranici Golf Tourism Croatia.

Izvor i foto: Golf Tourism Croatia

 

Vaši komentari