Loading...

Tri tjedna do Svjetskog kongresa predsjednika udruga turističkih agencija

17.10.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ovaj jedinstveni i inovativni svjetski forum čelnika vodećih svjetskih udruga i turističkih profesionalaca donosi niz zanimljivih tema

Tri tjedna nas dijele do početka 2. Svjetskog kongresa predsjednika udruga turističkih agencija pod nazivom „Vision 2020 – Global Changes and the Future of Travel Agencies” koji će se održati u Zagrebu, u hotelu Sheraton od 6. do 8. studenog 2014. godine.

Ovaj jedinstveni i inovativni svjetski forum čelnika vodećih svjetskih udruga i turističkih profesionalaca donosi niz zanimljivih temai:

Sloboda putovanja – Kako uravnotežiti potrebu i slobodu putovanja sa sigurnosnim problemima i zahtjevima?

Panel se bavi problematikom slobode putovanja, viznim režimima, zakonima i propisima te mogućnostima iznalaženja efikasnih rješenja u svrhu olakšavanja putovanja.

Distribucija u turizmu – Položaj i uloga turističkih agencija u budućnosti

Panel se bavi aspektima distribucije u turizmu, globalnim promjenama i inovacijama koje utječu na tržište distribucije te ulogom turističkih agencija u budućnosti.

Održivi razvoj turizmaUloga turističkih agencija

Panel se bavi izazovima i pitanjima održivog razvoja u turizmu i društveno odgovornom poslovanju s posebnim naglaskom na ulogu turističkih agencija.

Međunarodni turizam i budućnost zračnog prijevoza

Panel se bavi pitanjima zračnog prijevoza (trendovi i predviđanja, zakoni i propisi, sigurnosna pitanja, utjecaj na okoliš, porezi, IATA-NDC, GDS itd.).

Vjerujemo da ćete ovaj događaj prepoznati kao korisnu i izvanrednu priliku za razmjenu znanja i iskustva te uspostavljanje novih poslovnih kontakata s kolegama koji dolaze iz Australije, Afrike, Azije, Sjeverne i Južne Amerike i Europe.

Rezervirajte svoje mjesto klikom na PRIJAVA.

Vaši komentari