Loading...

Trideseti međunarodni sajam "Natour Alpe - Adria"

11.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predstavlja sajam u Sloveniji s naglaskom na zeleni i aktivni turizam

Natour Alpe – Adria sajam 2019. godine održat će se u Izložbenom i kongresnom centru Ljubljana od 30. siječnja do 2. veljače. To je ujedno i trideseti međunarodni sajam Alpe – Adria, a ovaj put naglasak će biti stavljen na zeleni i aktivni turizam.

Pozivaju se svi destinacijski predstavnici, turističke agencije koje kao mogućnost nude aktivan odmor te pružatelji drugih usluga da se odazovu.

Izlagači se obavještavaju da ne propuste pogodnosti ranije prijave na sajam dostupne samo do 25. listopada ove godine. Sudjelujte na sajmu koji promovira zeleni, održivi turizam te predstavlja širok spektar ponude za putnike, sportaše, planinare, joggere, bicikliste, ribare i sve ostale ljubitelje adrenalina. Sudjelujte u popratnom programu s okruglim stolovima, prezentacijama, putopisima, konferencijam i konzultacijama  kako biste osigurali dodatnu vidljivost svoje tvrtke.

Na sajmu će deveti put biti predstavljena nagrada JAKOB za inovativnost, kvalitetu i izvrsnost u turizmu, a tema će biti novi turistički oblici održivog lovnog, ribolovnog i turizma divljih životinja. Više o nagradi JAKOB pročitajte ovdje.

Prijaviti se možete putem linka- ovdje sve do 14. prosinca 2018.

 

Izvori i foto: ALPE - ADRIA

Vaši komentari