Loading...

TripAdvisor odlučio onemogućiti rezervacije za turističke atrakcije u kojima se životinje drže u zatočeništvu

17.10.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Jedna od najjačih svjetskih stranica za putovanja TripAdvisor više neće promovirati turističke atrakcije u kojima životinje obitavaju u lošim uvjetima

TripAdvisor i agencija Viator će prekinuti prodaju karata za specifična turistička iskustva u kojima posjetitelji dolaze u fizički kontakt s divljim životinjama i ugroženim životinjskim vrstama kao što su jahanje slonova, draganje tigrova i plivanje s delfinima. 

 

Također, TripAdvisor najavljuje novi, edukativni portal, s linkovima za sve turističke atrakcije koje su povezane sa životinjama, a nalaze se na njihoj stranici, kako bi posjetitelji pisali detaljnije recenzije o uvjetima u kojima životinje obitavaju. Na taj se način planiraju unaprijediti standardi zaštite životinja u turizmu u svijetu. 

 

Stephen Kaufer, predsjednik i CEO TripAdvisor-a poručuje kako TripAdvisor istovremeno želi promovirati destinacije i turističke atrakcije koje su pioniri u zaštiti životinja i održivom odgovornom poslovanju te koji će se u budućnosti zalagati za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. 

 

Više informacija potražite ovdje.

 

 

 

 

 

 

Vaši komentari