Loading...

TTL NET - mreža poreznih stručnjaka

24.08.2017
Finvers d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Stručnjaci iz različitih zemalja EU usmjereni na specifičnosti oporezivanja usluga turističkih agencija

Od travanja 2017. godine Finvers d.o.o. postaje član TTL NET - Mreže poreznih stručnjaka na nivou EU koja se primarno bavi pitanjima specifičnosti oporezivanja usluga turističkih agencija, tour operatora, agencija specijaliziranih za evente, hoteljera itd. na području EU.

TTL Mreža uključuje velike porezne stručnjake iz različitih zemalja EU, a koji su primarno specijalizirani za specifičnost oporezivanja PDV-om usluga turističkih agencija i tour operatora.

Unutar Mreže često se raspravlja o poreznim pitanjima koja nas tek očekuju, kao i specifičnim tumačenjima Presuda i Odluka Europskog suda pravde, čije su odluke iznad lokalnih propisa (Zakona i Pravilnika o PDV-u), a odnose se na turizam i PDV. Također, tu su uvijek aktualne teme kako su određena specifična pitanja tumačile Porezne uprave u svakoj od država članica EU.

TTL Mrežom rokovodi Dr. Volker M. Jorcyk iz Kőlna, a više o i TTL -u možete pročitati ovdje.
Nadamo se da će ovo članstvo i iskustva koja smo počeo razmjenjivati s kolegama usko orjentiranim na porezno savjetovanje turističke djelatnosti u EU, unaprijediti i naša znanja i otkloniti dileme oko određenih dvojbenih poreznih pitanja, a kojih u turističkoj djelatnosti nikad ne manjka.

 

Izvor i foto: Finvers d.o.o.

Vaši komentari