Loading...

TUI se ovog ljeta vraća u Hrvatsku

18.02.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

15 linija iz Velike Britanije prema Dubrovniku, Splitu i Puli

TUI UK, poznata britanska kompanija specijalizirana za organizaciju turističkih putovanja iz Velike Britanije prema nizu poznatih leisure destinacija, uključujući Hrvatsku, najavljuje povratak i u hrvatske zračne luke u predstojećem ljetnom redu letenja.

Britanska podružnica ove poznate grupacije u ljetnom redu letenja 2020. godine nije nudila pakete za odmor u Hrvatskoj, posljedično su i svi letovi prema hrvatskim zračnim lukama bili otkazani, što je svakako imalo značajan utjecaj na broj putnika prvenstveno u Dubrovniku i Puli gdje ova poznata kompanija ima zavidan broj letova na tjednoj razini. Iz kompanije su potvrdili kako će u predstojećem ljetnom redu letenja TUI obnoviti brojne linije prema Hrvatskoj (njih čak 15 prema tri zračne luke na obali).

Pulska će zračna luka od svibnja imati čak pet direktnih linija ovog poznatog prijevoznika iz Velike Britanije, a sve linije najavljene su do početka listopada. U Dubrovnik TUI će se vratiti s čak 8 međunarodnih linija, dok će splitska zračna luka imati dvije linije koje će s prometovanjem krenuti početkom svibnja.

Britanski TUI ukupno u prodaji ima čak 15 linija iz Velike Britanije prema Dubrovniku, Splitu i Puli, a u prodaji je trenutno gotovo 550 povratnih letova za ovu ljetnu sezonu. Kompanija potencijalno može odgoditi početak prometovanja prema Hrvatskoj, što će prvenstveno ovisiti o epidemiološkoj situaciji i eventualnim restrikcijama.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HTZ

Foto: TUI

 

Vaši komentari