Loading...

Turistička agencija Adriagate obilježava 15 godina rada

03.03.2017
Adriagate d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Povodom obljetnice održan je sastanak s iznajmljivačima privatnog smještaja u hotelu Radisson Blue u Splitu

Povodom 15. obljetnice rada turističke agencije Adriagate, u hotelu Radisson Blue u Splitu, održan je sastanak s iznajmljivačima privatnog smještaja za područje srednje Dalmacije, predvođen direktorima Tonijem Blaškovićem i Igorom Popovićem.
Kao posebni gosti sudjelovali su predstavnici tijela turističke zajednice, direktor županijske turističke zajednice Splitsko-Dalmatinske Joško Stella, direktorica gradske turističke zajednice Alijana Vukšić, predstavnica Hrvatske gospodarske komore Nataša Bušić, regionalni voditelj UHPA-e Jurica Glavina kao i predstavnici telekomunikacijskog operatera Iskon koji svojim rješenjima prate ovu agenciju od njenih početaka.
Nakon uvodnog pozdrava, direktor Popović  osvrnuo se na rad agencije u proteklih petnaest godina, a posebno je istaknuo hvalevrijednu činjenicu da je Adriagate danas jedna od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj za posredovanje u privatnom smještaju koja zapošljava više od pedeset stalno zaposlenih djelatnika, te gotovo dodatno toliko i u sezoni.

''Sama Agencija danas, osim iz centralnog ureda u Splitu, posluje iz još četiri lokalne turističke agencije raspoređene diljem Dalmacije, a sve s ciljem ostvarivanja bolje komunikacije s iznajmljivačima, kao i pružanja bolje usluge samim gostima.'', dodao je direktor Popović te naglasio doprinos iznajmljivača rastu agencije kao i njihovo povjerenje.

U kratkim crtama prezentiran je rast prodajnih rezultata te je kao najzaslužniji čimbenik, koji pridonosi brzom rastu, naveden gotovo potpuno automatiziran vlastiti program za upravljanje odnosa s kupcima.

''Osim samih privatnih iznajmljivača, vlastita tehnološka rješenja poput sustava Rentistic i integracija sa svim svjetskim turističkim portalima, omogućila su nam da pomognemo i manjim turističkim agencija koje nemaju informatičku infrastrukturu na visokom nivou, povezivanje i plasiranje na svjetsko tržište uz minimalne troškove rada.'', rekao je direktor Blašković.

''Adriagate radi odličan posao i ponosan sam što imamo ovakvu agenciju u Republici Hrvatskoj.'', osvrnuo se i Joško Stella, pozvavši iznajmljivače da se uključe u njihov projekt edukacije privatnih iznajmljivača te uputivši poziv na prijavu za subvencioniranje na ulaganje i opremanje privatnog smještaja.

''Upravo agencije poput Adriagate-a su pokretači turizma kod nas.'', dodala je direktorica turističke zajednice Split, Alijana Vukšić, čestitajući pritom 15. rođendan jednoj od vodećih turističkih agencija u Lijepoj našoj.

''Adriagate je u teškom okruženju izrastao u jednog od tržišnih lidera u području privatnog smještaja na Jadranu.'', zaključio je voditelj regije UHPA-e Jurica Glavina.

Izvor i fotografija: Adriagate d.o.o.

Vaši komentari