Loading...

Turistička burza PUT 2016.

24.11.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tradicionalni skup turističkih djelatnika i dodjela turističke nagrade Simply the Best održao se u Mariji Bistrici

U Bluesun hotelu Kaj uz domaćinstvo Turističke zajednice Krapinsko zagorske županije održao se tradicionalni hrvatski godišnji susret poslovnih subjekata i iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta - poslovno turistička burza PUT.

Ove se godine okupilo preko 120 sudionika iz 80-ak poslovnih subjekata iz osam zemalja: Bosna i Hercegovina, Italija, Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Slovenija i Srbija.

U sklopu burze PUT održala se i svečana dodjela tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best za 2016. godinu koje zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje ukupne turističke ponude destinacije u 6 kategorija (1.Ugostiteljstvo; 2.Manifestacije; 3.Odredište vjerskog turizma; 4. Putnička agencija; 5. Inovativni projekti; 6. Osoba), a primilo ju je 37 pojedinaca i tvrtki od ukupno 278 nominiranih.

U kategoriji Putnička agencija – suradnja s lokalnom zajednicom bilo je 6 nominacija, a dobitnik je agencija Uniline d.o.o. iz Pule, član UHPA-e.

 

Vaši komentari