Loading...

˝Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2019.˝

03.05.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

DMK putničke agencije mogu se prijaviti do 16.05.2019.

Hrvatska gospodarska komora već 23. godine zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu.

U okviru akcije provesti će se ocjenjivanje DMK putničkih agencija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja kroz ocjenjivanje u tri kategorije: mala (do 10 zaposlenih), srednja (11-39 zaposlenih) i velika (iznad 40 zaposlenih).

Nositelj ocjenjivanja DMK putničkih agencija je Udruženje putničkih agencija HGK u partnerstvu s Udrugom hrvatskih putničkih agencija koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja.

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prva je prikupljanje i obrada podataka putem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima, a nakon toga slijedi obilazak i ocjenjivanje najbolje rangirane putničke agencije od strane Povjerenstva za ocjenjivanje putničkih agencija.

DMK putničkom agencijom godine bit će proglašena ona s najvećim brojem bodova u obje faze ocjenjivanja, a između prvoplasiranih u kategorijama male, srednje i velike agencije.

Ispunjavanjem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima najkasnije do 16. svibnja 2019., automatski ste ispunili prijavu za ovogodišnju prvu fazu ocjenjivanja. 

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: HGK i UHPA

 

 

Vaši komentari