Loading...

Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga: Održan 2. partnerski sastanak

16.12.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

2. partnerski sastanak održan je 14. prosinca 2018. u Zagrebu

U petak, 14. prosinca 2018. godine, održan je drugi radni sastanak svih partnera na projektu ''Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga'' u prostorijama STUH-a u Zagrebu. Na sastanku su partneri odobrili predavače i radionice koje će biti kreirane do kraja siječnja 2019., a iz njih će biti kreirani kriteriji za uvjerenje "Specijalist za socijalni dijalog".

Dogovoren je i termin okruglog stola krajem siječnja, koji je posljednja aktivnost prve faze projekta namijenjena povećanju vidljivosti projekta o otvaranju pitanja od zajedničkog interesa s predstavnicima ministarstava, turističkih zajednica, udruga poslodavaca i zavoda za zapošljavanje. 

Projekt je financiran od strane Europske unije, sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativnog  programa Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014.-2020., Jačanje socijalnog dijaloga – faza III.

Nositelj projekta je Sindikat turizma i usluga Hrvatske koji je okupio vodeće udruge iz sektora turizma: Udrugu poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Udrugu hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Kamping udruženje Hrvatske (KUH), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS) te Nacionalnu udrugu obiteljskih i malih hotela (OMH).

 

Vaši komentari