Loading...

Turistički softver poduzeća Lemax idealno rješenje za Maroko

15.03.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hrvatsko rješenje idealno za Maroko. Lemax s proizvodnjom turističkog softvera probija se na strana tržišta

fotografija: printscreen www.itravelsoftware.com

Poduzeće Lemax posluje na tržištu već 10 godina, zapošljava preko 20 ljudi, a čak 80% prihoda čini izvoz na svjetskom tržištu.

Jedan od proizvoda tvrtke je specijalizirani softver iTravel Software (www.itravelsoftware.com), namijenjen turističkim subjektima.

Jedna od najvećih agencija u Maroku s preko 50 zaposlenih odabrala je upravo ponudu tog hrvatskog softverskog rješenja za svoje poslovanje.

Riječ je o velikom projektu koji se provodi u poznatoj turističkoj DMC agenciji „Travel Link Morocco“ koja posluje prodavajući smještaj, transfere, avio karte, FIT ture, grupna putovanja i drugo.

Prilikom odabira softverskog rješenja jedan od najbitnijih kriterija bila je podrška za kompleksan izračun cijena turističkih aranžmana, te je iTravel Software upravo taj koji je podržao sve zahtjeve. Cijelu implementaciju vodi mladi tim ljudi koji ujedno i educira zaposlenike te turističke agencije za korištenje softvera.

Zahvaljujući kompleksnom rješenju korisnici softvera će moći automatizirati svoje poslovanje kroz pozadinsko sučelje koje je integrirano sa web stranicom, te na taj način nuditi turistima zanimljivu i bogatu turističku ponudu.

Ovo nije prvi klijent u Maroku koji je povjerio svoje poslovanje ovom hrvatskom poduzeću, no svakako je potvrda uspješnog širenja na to konkurentno tržište.

Vaši komentari