Loading...

Turkish Airlines u prosincu će prometovati četiri puta tjedno na liniji Istanbul – Zagreb

26.11.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Letovi će prometovati ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom

Turska nacionalna aviokompanija stabilizirala je broj operacija prema glavnom gradu Hrvatske, četiri tjedna leta dostupna su još od sredine rujna ove godine. Tako će Turkish Airlines u posljednjem mjesecu ove godine zadržati jednak broj tjednih letova kao i do sada, prometujući između Zagreba i Istanbula ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Na liniji između Zagreba i Istanbula prometovat će zrakoplovi tipa B737-800 i A321 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 151 odnosno 188 sjedala. S obzirom na najavljenih 17 letova između Istanbula i Zagreba, Turkish će u prosincu ponuditi čak 5726 sjedala u oba.

Turkish Airlines trenutno nudi svakodnevne letove na liniji prema Zagrebu od siječnja 2021. godine, no zapravo se radi o starom rasporedu kojeg kompanija još nije revidirala, za očekivati je da će broj letova i u sljedećim zimskim mjesecima biti smanjen na tri do četiri leta tjedno.

Za očekivati je da će u proljeće sljedeće godine rast potražnje rezultirati i većim brojem tjednih letova na ovoj međunarodnoj liniji, uz mogući povratak ove kompanije i u Zračnu luku Dubrovnik.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Croatian Aviation

Foto: Turkish Airlines

 

Vaši komentari