Loading...

TZ Grada Crikvenice: Nova međunarodna priznanja

14.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nagrade su dodijeljene za veliki doprinos razvoju rivijernog turizma te za promotivni film "Discover, Enjoy, Repeat"

U sklopu "24. Interstasa" - Međunarodne smotre turizma, filma, krajobraza, 20. jubilarnoga Međunarodnoga festivala turističkog filma "ITF 'CRO" i "15. KEA-CRO" (Natjecanje gradova i mjesta za "Međunarodni zlatni cvijet") dodijeljene su vrijedne turističke nagrade od 8. do 10. studenoga 2017. u Solinu.

Turistička zajednica Grada Crikvenice je dobila međunarodnu turističku nagradu Zlatni Interstas 2017. za izvrsnost u doprinosu razvoju rivijernog turizma, time i prepoznatljivosti turističkog proizvoda Hrvatske u svijetu.  Za nagradu je nominirana radi stručnog, profesionalnog, kreativnog i inovativnog doprinosa turističke zajednice na ukupnosti unaprjeđenja razvoja turizma, uspješne prezentacije cjelokupnog turističkog programa Rivijere Crikvenice na domaćem i inozemnom tržištu te brige o ugodi posjetitelja i turista tijekom njihovog boravka u Crikvenici, što je rezultiralo zavidnim povećanjem ukupnog turističkog prometa.

Također, promotivni film Turističke zajednice Grada Crikvenice "Discover, Enjoy, Repeat" dobio je još jedno priznanje međunarodnog žirija na 20. Međunarodnom festivalu turističkog filma "ITF 'CRO" na kojem je bio prijavljen čak 301 film iz 80 zemalja.

Ovo je još jedna u nizu vrijednih nagrada za Crikvenicu, UHPA-inu preporučenu domaću destinaciju godine 2017./2018. nakon nagrade na festivalu "US International Film & Video Festival" iz Los Angelesa u kolovozu te na Međunarodnome festivalu turističkog i ekološkog filma "SILAFEST 2017." u rujnu.

Više informacija pronađite ovdje.

 

Izvor: Turizmoteka

Foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Vaši komentari