Loading...

TZ grada Zagreba sufinancira sudjelovanje na sajmovima i kongresnim burzama u organizaciji HTZ-a

31.07.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Rok prijave do 16. rujna 2019.

S ciljem što kvalitetnije prezentacije turističke ponude Zagreba, Turistička zajednica grada Zagreba u sljedećoj godini namjerava svojim članicama pružiti potporu kojom će se omogućiti olakšano sudjelovanje na turističkim sajmovima i kongresnim burzama u organizaciji Hrvatske turističke zajednice.

S obzirom na nove mogućnosti zakupa različitih kvadratura suizlagačka mjesta koje u 2020. godini nudi HTZ, TZ grada Zagrebu će svakom sudioniku zainteresiranom za sudjelovanje na vlastitom prostoru, a u okviru štanda HTZ-a, podmiriti troškove zakupa do maksimalno 2m2 prema troškovniku HTZ-a. Razliku za najam i uređenje ostatka prostora pokriva sama tvrtka.

Potpora se omogućuje isključivo za zakup i uređenje izložbenog prostora, stoga rezervacije, troškove putovanja i smještaja obavljaju i podmiruju sami sudionici/izlagači. Također, TZ grada Zagreba ne posreduje u slanju promotivnih materijala, već se oni šalju posredstvom HTZ-a ili o vlastitom trošku.

Ukoliko ste zainteresirani za nastup na ponuđenim turističkim sajmovima i kongresnim burzama, sve prijave, rezervacije i uplate, obavljaju se isključivo preko HTZ-a. Kopiju prijave, odnosno informaciju o namjeri izlaganja na pojedinom turističkom sajmu potrebno je dostaviti putem e-maila na adresu: nikolina.bobesic@infozagreb.hr i monika.peranic@infozagreb.hr do 16. rujna 2019. godine

Kopiju prijave, odnosno informaciju o namjeri izlaganja na pojedinoj kongresnoj burzi odnosno kopiju HTZ-ove prijavnice pošaljete na info@meetinzagreb.hr  do 16. rujna 2019. godine.

Turistički ured TZGZ omogućava potporu svojim članicama s ciljem što kvalitetnije promocije destinacije Zagreb. S obzirom na to svi vizualni elementi štanda moraju upućivati na Zagreb, a promotivni materijali i programi pojedinih izlagača moraju prvenstveno nuditi Zagreb.

Više o potpori TZ grada Zagreba pročitajte ovdje.

Popis sajmova i kongresnih burzi u 2020. godini na kojima HTZ nudi mogućnost suizlaganja pogledajte ovdje.

Izvor i foto: TZ grada Zagreba

 

 

Vaši komentari