Loading...

TZ Istre postala "Virtuoso preferred partner"

15.09.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Istra se pozicionirala kao svjetski turistički brend koji nudi visokokvalitetne usluge i doživljaje gostima visoke platežne moći

Nakon trogodišnjeg sudjelovanja na Virtuoso travel weeku koji se održava u kolovozu, tri održane prezentacije kojom se Istra predstavila brojnim partnerima diljem svijeta, Turistička zajednica Istre postala je „Virtuoso preferred partner“.

„Kroz ovo partnerstvo Turistička zajednica će imati pristup svjetskim marketinškim kanalima potrošača koji učinkovito ciljaju na imućne potrošače s visokom sklonošću k putovanjima“, istaknuo je direktor županijskog ureda Denis Ivošević te dodao: „Uz Turističku zajednicu u Istri trenutno imamo samo još dva partnera, Maistrine hotele Monte Mulini i Grand Park Hotel Rovinj. Iz današnje je perspektive važno da smo postali članom asocijacije, no Istra kao turistička destinacija ima puno ambiciozniji plan i vjerujem da ćemo u narednim godinama povećati naše članstvo. Od sada će reflektori Virtuosoa biti značajnije okrenuti prema nama, tako da će svi oni koji u svojoj misiji poslovanja i portfelju proizvoda i dizajniranih usluga imaju najviše ciljeve, definitivno moći postati članom asocijacije.“, zaključio je Ivošević. 

“Postati Virtuosov partner veliko je priznanje i čast za Turističku zajednicu Istarske županije, ali i cijelu Istru te je na tragu naše vizije daljnjeg razvoja turizma.“, izjavio je župan Boris Miletić te dodao kako je to potvrda da Istra može ponuditi visokokvalitetne usluge i doživljaje i najzahtjevnijim turistima i gostima visoke platežne moći. “Istra se pozicionirala kao svjetski turistički brend i želja nam je nastaviti tim putem preobrazbe Istre u još atraktivniju i poželjniju destinaciju”, dodao je Miletić.

Podsjetimo, Virtuoso je vodeća asocijacija, odnosno mreža međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja, a koja obuhvaća 1.100 specijaliziranih turističkih agencija s više od 22 tisuće elitnih savjetnika za putovanja u preko 50 zemalja diljem Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Kariba, Europe, Azije i Pacifika, Bliskog istoka i Afrike. U Virtuoso se mogu učlaniti subjekti koji su u mogućnosti ponuditi najvišu razinu usluga, servisa i produkata koji se mogu ubrojiti u jedinstvena iskustva, a članstvo je moguće ostvariti jedino na poziv i uz preporuku barem tri partnera koji za novo pridošle članove moraju jamčiti da mogu ispuniti visoke kriterije asocijacije.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HrTurizam / TZ Istra

Foto: TZ Istre

 

Vaši komentari