Loading...

TZO Bilje: Edukacija za privatne iznajmljivače

07.12.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Rok prijave je do 12. prosinca 2017. godine

Turistička zajednica općine Bilje, uz potporu Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i HGK Županijskom komorom Osijek organizira edukaciju za privatne iznajmljivače za uspješnije upravljanje kanalima distribucije koja će se održati 13. prosinca 2017. u Lugu s početkom u 10.00 sati.

Cilj radionice je sudionicima prezentirati i pojasniti koncepte i uloge suvremenih distribucijskih usluga (kanala) u turizmu i kako ih uspješno primijeniti u svakodnevnoj praksi. Sudionici će upoznati upravljanje kanalima prodaje: direktna-online i offline.

Predavač je gospodin Miroslav Varga iz tvrtke Escape d.o.o., jedan od malobrojnih Google AdWords Certified Trainers u Google Adriatics regiji te jedan od najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja internet marketinga. Kao predavač će sudjelovati i gospodin Mario Glasnović iz tvrtke Kingkong.agency, stručnjak u dijelu korištenja društvenih mreža, kreiranju digitalnog sadržaja te komunikaciji s korisnicima.

Program radionice namijenjen je nositeljima turističke ponude u destinaciji, predstavnicima turističke industrije, turističkim agencijama, zaposlenim u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma.

Svoje prijave na edukaciju možete izvršiti do 12. prosinca 2017. godine, na mail info@tzo-bilje.hr ili putem telefona 031/ 751 480.

 

Izvor i foto: Turistička zajednica općine Bilje

Vaši komentari