Loading...

U bunkeru i laboratoriju RoomEscapea

02.11.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Desetak predstavnika članova UHPA-e uspješno je riješilo sve zagonetke iskustvene igre RoomeEscape te su postali djelom 60 posto posjetitelja kojima je to pošlo od ruke

RoomEscape i UHPA, u sklopu projekta Obrazovni program specijalizacije receptivnih turističkih agencija, predstavili su logičku igru bijega iz sobe i potencijale njenog uključivanja u turističke aranžmane.

„Za sudjelovanje u igri nije važna kondicija, već znatiželja i snalažljivost. Riječ je o zabavi za sve profile ljudi, obitelj, prijatelje i poslovna druženja“, kazala je za uhpa.hr Renata Matošina, vlasnica RoomEscapea Zagreb.

Ističe da igra na Tripadvisoru izvrsno kotira, same petice i nekoliko četvorki, a u idućih pet do šest mjeseci, uz sobu bunker i  laboratorij, otvorit će se još dvije sobe što će omogućiti posjet grupe od 20 osoba.

Riječ je o sobi pljačke banke i o bijegu iz svemirske kapsule. Matošina ističe da će bijeg iz svemirske kapsule biti vizualno atraktivna soba, a posebna je i zbog toga što je originalna ideja Roomescapea Zagreb.

Predstavnici članova UHPA-e ocijenili su posjet kao zanimljiv i uzbudljiv. „Room Escape je novost u Hrvatskoj, za preporučiti je gostima i onima koji traže nešto drugačije“, smatra Marijan Mandić iz agencije Tumlare corporation Croatia d.o.o.

O mogućnostima suradnje s RoomEscapeom u Zagrebu i Splitu, konceptom bijega iz sobe kao inovativnog i rastućeg tipa atrakcije, te o mogućoj organizaciji posjeta upoznato je deset djelatnika turističkih agencija i pet djelatnika UHPA-e.

Radionica je iznimno dobro ocijenjena u anketama UHPA-e, a prisutni su iskazali velik interes za organiziranje radionica sličnog tipa.

Tijekom listopada UHPA je, u suradnji s ključnim dionicima u turizmu, ostvarila sedam radionica kojima je bio cilj povezivanje turističkih aegcnija s ključnim dionicima u turizmu. Radionice su naišle na odobrenje članova UHPA-e te su polaznici sve radionice ocijenili visokim ocjenama i pozitivnim komentarima.

Više o održanim radionicama i edukacijama u kategoriji Projekti/ Specijalizacije/Vijesti

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

 

Vaši komentari