Loading...

U Dubrovniku će se održati 16+1 Economic Forum 2019

26.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 1. travnja 2019.

Republika Hrvatska ove je godine domaćin osmog sastanka šefova vlada Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe (CEEC) – Kina+16.

Summit predsjednika vlada održavat će se od 10. do 12. travnja u Dubrovniku, a na marginama političkih sastanaka Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira Ekonomski forum za poduzetnike iz Kine i 16 europskih zemalja 16+1 Economic Forum 2019, koji će se održati u petak, 12. travnja u hotelu Rixos Libertas, Dubrovnik.

Ekonomski forum sastojat će se od plenarnog dijela kada će se okupljenima obratiti premijeri vlada Hrvatske i Kine, nakon čega slijede četiri tematski definirana panela koji će pokrivati teme infrastrukture i ulaganja, proizvodnje, inovacija, trgovine, turizma i kulture. Tijekom Foruma bit će održani i individualni sastanci kineskih i europskih tvrtki.

Za sudjelovanje na događanju 16+1 Economic Forum 12. travnja potrebno se prijaviti do 01. travnja putem online aplikacije koja je dostupna na službenoj stranici za prijavu.

Sve dodatne informacije o događaju, kao i informacije o preliminarnom programu, možete naći na službenoj stranici 16+1 Economic Forum 2019.

Izvor i foto: Hrvatska gospodarska komora

Vaši komentari