Loading...

U Istri borave predstavnici Virtuosa

04.10.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Posjet agenata američkog udruženja Virtuoso organizirao je Calvados Club, UHPA-in član

Netom što je TZ Istarske županije postala partner mreže Virtuoso prvi su njezini predstavnici pristigli u Istru. Virtuoso okuplja više od tisuću međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja, a Istra je kao „Virtuoso preferred partner“ pristupila i prodajnom sastavu ove platforme utjecajnih savjetnika za putovanja.

S ciljem da se Istra pozicionira kao željena destinacija unutar Virtuosove mreže i potakne prodaja, organiziran je posjet za prve dvije grupe putničkih agenata specijaliziranih za turistička putovanja. U mjesecu rujnu naš je poluotok istraživala grupa od osam savjetnika iz SAD-a, a već drugi posjet predstavnika s američkog, ali i njemačkog tržišta, iz devet eminentnih agencija, uslijedit će tijekom listopada.

Posjet Virtuosovih agenata Istri organizirao je Calvados Club, vodeća tvrtka u segmentu luksuznog i iskustvenog turizma u Hrvatskoj, uz potporu TZ Istarske županije, s namjerom da se pobliže upoznaju s ponudom poluotoka kako bi svoja iskustva mogli prenijeti svojim kolegama i klijentima. Upravo zbog ovakvog truda, rada i entuzijazma Hrvatska se u posljednjih nekoliko godina profilirala kao izuzetno zanimljiva destinacija na svjetskoj karti luksuznog turizma te je uvrštena među pet najboljih odredišta izabranih od ove prestižne organizacije.

Podsjetimo, Virtuoso je vodeća asocijacija u segmentu luksuznih putovanja s više od 22 tisuće savjetnika u preko 50 zemalja u kojoj je moguće ostvariti članstvo isključivo na poziv i uz preporuku barem tri člana.

Članstvom u ovoj ekskluzivnoj grupaciji Istra je potvrdila da ima visokokvalitetne usluge i doživljaje koje može ponuditi gostima visoke platežne moći, a realizacija ovakvog partnerstva dio je mnogobrojnih aktivnosti koje TZ provodi prezentirajući ono najbolje što Istra ima, od vrhunske smještajne i gourmet ponude do široke palete atrakcija, aktivnosti i doživljaja.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Turizmoteka / TZ Istarske županije

Foto: TZ Istarske županije

 

Vaši komentari