Loading...

U Krapinskim toplicama održat će se Silk Road Tourism Workshop

18.01.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na radionici 5. i 6. veljače sudjelovat će predstavnici kineskih turističkih agencija

Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) u suradnji s Ministarstvom Turizma RH, Hrvatskom turističkom zajednicom, Općinom Krapinske Toplice i međunarodnom udrugom Putevima Marca Pola organizira 5. i 6. veljače u Hotelu Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama radionicu pod nazivom: "1st Silk Road Tourism Workshop".
 
CSEBA je u sklopu promotivnih aktivnosti na kineskom turističkom tržištu u posljednjih godinu dana uočila kineski interes za većim povezivanjem s hrvatskim turističkim agencijama.
 
Na radionici će sudjelovati predstavnici kineskih turističkih agencija iz različitih dijelova Kine. Riječ je o agencijama iz Pekinga, Šangaja i provincije Zhejiang kao najznačajnijih izvorišnih turistička tržišta u NR Kini.
 
Cilj radionice je potaknuti daljnji razvoj turističke ponude za goste iz NR Kine uz bolje povezivanje i suradnje između turističkih agencija iz Hrvatske te zemalja iz regije sa NR Kinom. Također, cilj je edukacija turističkih agenata/turoperatera o specifičnostima kineskih turista, njihovim potrebama i trendovima.
 
Poziv na radionicu preuzmite ovdje, a prelimirani program ovdje
 
Sva pitanja vezano uz sudjelovanje možete dobiti putem e-maila office@silkroad.com.hr ili na 01 4095 075
 
 
Foto i izvor: CSEBA

Vaši komentari