Loading...

Udruge srce, zvono i lastavice u elvis presley muzeju

19.07.2012
Atlas d.d.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U suradnji s Gradom Splitom, turistička agencija Atlas je jučer, 17. srpnja u Elvis Presley muzeju ugostila osobito drage goste, osobe s invaliditetom

  

Zagreb, 18. srpnja 2012. – U suradnji s Gradom Splitom, turistička agencija Atlas je jučer, 17. srpnja u Elvis Presley muzeju ugostila osobito drage goste, osobe s invaliditetom – članove udruga Srce (Udruga osoba s cerebralnom paralizom), Zvono (Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom) i Lastavice (Udruga za inkluziju). Njihovi članovi pripremili su i zabavni program te zapjevali i zaplesali uz omiljenu im Kraljevu pjesmu – klasik „Love Me Tender“.

Od izložaka im se najviše svidio Kraljev Cadillac, s kojim su se rado fotografirali. Naime, ovaj je Cadillac Elvis vozio posljednjih trideset i pet mjeseci svoga života sve do smrti u kolovozu 1977., a ključ automobila je izrađen od 14-karatnog zlata.

Zabavilo ih je i druženje s animatorom Elvis Presleya – Andijem Fejzićem iz Elvis Presley tribute banda, a ugodno druženje završilo je prikazivanjem koncerta u Kino teatru na gornjem katu izložbe.

Sve dodatne informacije dostupne su na broju telefona 091 4121 110 i na  e-mail adresi: nikolina.frklic@adriatica.net (kontakt osoba Nikolina Frklić).

 

 

 

 

Vaši komentari