Loading...

UHPA: Dan otvorenih vrata 6. lipnja

24.05.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Time se UHPA pridružuje inicijativi Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge koji organizira Dane otvorenih vrata udruga od 5. do 7. lipnja

Udruga hrvatskih putničkih agencija organizira 6. lipnja Dan otvorenih vrata te će se od 10 do 12 sati predstavljati aktivnosti udruge na EU projektima koji promoviraju društveno odgovorno poslovanje, održivi razvoj turizma i stručno usavršavanje.

Predstavit će se ukupno tri EU projekta, od kojih su dva sufinancirana od strane Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, a riječ je o projektima Obuka i certificiranje društveno odgovornog poslovanja u turizmu (CSR TOUR) i Održivi razvoj turizma posebnih interesa (SUD SIT). Uz njih, predstavit će se aktivnosti na projektu mobilnosti u Njemačkoj FAIR TOUR.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga je, navode u Uredu Vlade Republike Hrvatske za udruge, građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj. Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.(np)

 

Vaši komentari