Loading...

UHPA-in pridruženi član dobio nagrade za izvrsnost

06.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Luxury Travel Guide i Trip Advisor dodijelili hotelu Esplanade prestižne nagrade

Luxury Travel Guide proglasio je hotel Esplanade najboljim klasičnim hotelom za 2017. godinu, dok ga je Trip Advisor uvrstio u svega 1% najboljih hotela u svijetu uručivši mu tako Travellers's Choice Award za 2017. godinu. 

Luxury Travel Guide ekskluzivni je informativni resurs bogatih svjetskih putnika koji dodjeljuje nagrade samo najboljim hotelima i smještajnim kapacitetima u Europi sa strogim kriterijima usmjerenim na inovacije, dizajn, kvalitetu soba, gastronomska postignuća, izvrsnost usluge, upotrebu tehnologije, brigu o održivom razvoju, marketingu, brendingu, zadovoljstvu zaposlenika i lokaciji. Kerry Payne predstavnica Luxury Travel Guidea komentirala je nagradu uručenu Esplanadi: „ U hotelijerstvu sam više od 5 godina i nikad nisam naišla na toliko elegantan hotel kao što je Esplanade Zagreb Hotel. Pročitala sam mnoge osvrte gostiju i baš svi su bili 5*“.

Trip Advisor najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu dodjeljuje jednom godišnje prestižni Travellers's Choice Award i to vrlo maloj grupi najboljih smještajnih kapaciteta u svijetu prema recenzijama svojih korisnika. Esplanade već nekoliko godina zaredom ima čast da primati ovu nagradu, a na Trip Advisoru od samog početka drži visoku ocjenu kvalitete zajedno sa svojim restoranima čime dokazuje dosljednost u pružanju vrhunske usluge.

Više informacija možete pronaći ovdje.

 

Izvor i logo: Esplanade Zagreb Luxury hotel

Vaši komentari