Loading...

UHPA-ina preporučena domaća destinacija nudi pregršt zanimljivosti

20.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Doživite Crikvenicu na drugačiji način

U Gradu Crikvenici osim što možete uživati na prekrasnim plažama, budite i dio mnogobrojnih događanja, zanimljivosti i manifestacija koje dolaze s jeseni.

Udruga Kušac organizira nezaboravan vikend od 21. do 24. rujna uz programe Mir od zemlje do neba, More naše plavo te Komunikacija duše. U istim danima održavaju se i Cvjetno - slatki dani gdje ćete moći pronaći mnoge kreativne ideje za izradu aranžmana, prekrasno cvijeće te ukusne slastice. 

Dodatne zanimljivosti koje Crikvenica nudi tijekom cijele godine su: Ljubavna cestica, Karta za ljubljenje i Mediteranski labirint ljubavi. Najljepša šetnica na crikveničkom području, kako je mnogi opisuju, nastala je još ranih tridesetih godina 20. stoljeća, a zbog mnogih zaljubljenih pogleda koje možete tamo sresti, dobila je naziv Ljubavna cestica. U pronalasku deset slavnih "Kissing spot" lokacija u gradu koje je osmislila jedna talijanska skupina pomoći će vam Karta za ljubljenje koja prikazuje najromantičnija mjesta na cijeloj rivijeri. Mediteranski labirint ljubavi napravljen je od 400 grmova lovora čiji će vas miris pratiti cijelim putem vašeg istraživanja, a njegova čar nije samo u strukturi i pozitivnoj energiji koju odašilje, nego u kompletnom okruženju ove oaze mira.

 

Izvor i fotografija: TZ Grada Crikvenice i Grad Crikvenica

 

 

 

 

Vaši komentari