Loading...

UHPA na CroTour-u 2012.

14.05.2012
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U subotu 12. svibnja završen je sajam turizma CroTour 2012. koji se održao na Zagrebačkom Velesajmu.

Prvi dan sajma za članice UHPA-e održana su četiri stručna seminara s ciljem unapređivanja poslovanja turističkih agencija. Seminari su otvoreni predavanjem Allianz osiguranja o ponudama i novim projektima razvoja polica putnih osiguranja. Uslijedili su seminari na teme: zaštita na radu, računovodstvo u poslovanju i aktualnosti u primjeni propisa turističkih agencija. Osim samih predavanja, posjetitelji su na seminarima dobili mnoštvo praktičnih savjeta i kontakata.
 

Drugi dan sajma u dvorani Brijuni održana je 24. Skupština UHPA-e - strukovne udruge i 19. Skupština UHPA-e - udruge poslodavaca. U sklopu Skupštine na kojoj su sudjelovali mnogi ugledni gosti predstavljena su dva EU projekta:  „Tourismlink“ i „EOS CODE – Principi održivog poslovanja u turizmu“.

Održana su i dva stručna skupa na teme "Održivost i kvaliteta u turizmu" te "Porezna politika i primjena PDV-a u turizmu".

Nakon stručnih skupova održana je poslovna radionica u organizaciji ovogodišnje UHPA-ine destinacije godine, Republike Mađarske. Radionicu je otvorila Emese Tomka , Voditeljica razvoja za međunarodno tržište Turističke zajednice Mađarske. Na radionici su sudionici imali priliku ostvariti kontakte s partnerima iz Mađarske, a također mogli su degustirati i delicije mađarske kuhinje.

Paralelno sa svim tim događanjima, na UHPA-inom štandu održana su brojna predstavljanja UHPA-inih članica i poslovnih partnera tijekom cijelog sajma.  

Prezentacije sa svih događanja dostupne su na članskim stranicama u rubrici Dokumenti, tema Prezentacije.

Vaši komentari