Loading...

UHPA na društvenim mrežama

11.06.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Želimo komunikaciju i suradnju dovesti na višu razinu te nas od sada, osim na uhpa.hr, možete pronaći i na Facebooku i Twitteru

Udrugu hrvatskih putničkih agencija (UHPA) odnedavno možete pratiti i preko obnovljenih društvenih profila i kanala. Svjesni smo da su upravo društvene mreže najbrže rastući segment internetskog prostora, stoga članicama i tim putem želimo biti što bliži.

Naš Twitter profil svakodnevno donosi informacije i vijesti iz turizma, novostima članica i važnim stvarima naše udruge.

Facebook je obogaćen novim izgledom te je pravo mjesto za vaše reakcije, komentare i savjete. Naravno da je i Facebook profil mjesto sa svježim informacijama i vijestima. Kroz njega nam je cilj prezentirati Split i Splitsko-dalmatinsku županiju kao naše destinacije godine.

Uz Facebook UHPA-e, otvorena je i stranica za projekt Discover Croatia. On je namijenjen stranim turistima koji žele doći u Hrvatsku, a otkriti sve njene ne toliko poznate ljepote. Ovo je prilika da turiste lakše upoznamo s vašom ponudom i idejama za put.

Nećemo zaboraviti niti Youtube koji će u narednim danima postati centralno mjesto sa svim našim video prilozima, reportažama i projektima. Od seminara, predavanja, druženja i raznih kongresa, sve će te moći ovdje pronaći.

Želimo komunikaciju i suradnju  dovesti na višu razinu te nas od sada, osim nawww.uhpa.hr, možete pronaći i na društvenim mrežama. (bg)

Vaši komentari