Loading...

UHPA okuplja agencije u Klaster pustolovnog turizma

11.02.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj je prepoznati najbolje agencije za pustolovni turizam i poslati jasnu poruku da su one te koje nude dodanu vrijednost. Prijave su do 14. veljače

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) pokrenula je projekt specijalizacije i osnivanja Klastera za pustolovni turizam. Cilj Klastera je prepoznati najbolje agencije za pustolovni turizam i poslati jasnu poruku da su one te koje nude dodanu vrijednost.

Članovi zainteresirani za specijalizaciju i certifikaciju mogu se prijaviti do 14. veljače na danijela.dzambo@uhpa.hr. Potrebno je navesti podatke o turističkoj agenciji, kontakt osobe, e-mail te naznačiti za koje se područje agencija specijalizira (npr. pustolovni turizam).

U ovom trenutku Ured UHPA-e radi na izradi kriterija i etičkog kodeksa za svaku specijalizaciju te će, prema planovima, kriteriji i kodeksi biti finalizirani do kraja veljače. Potom će se u ožujku od članova prikupljati potrebna dokumentacija, a prve radionice kreću već u prvoj polovici travnja.

Članovi koji se specijaliziraju pristupit će Klasteru, zajedničkim promidžbenim aktivnostima te drugim poslovnim aktivnostima za poboljšanje tržišne pozicije i kvalitete poslovanja.

Podsjetimo, ovo nije jedina specijalizacija koja kreće ove godine. U tijeku su prijave i za gastronomski turizam, rent a car, PCO (profesionalni organizator kongresa), privatni smještaj, DMK (destinacijska menadžment kompanija), posebna tržišta te drugi krug specijalizacija za školska putovanja. (np)

Vaši komentari