Loading...

UHPA organizatori školskih putovanja

08.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Online izdanje donosi popis agencija, članica UHPA-e, koje se bave organizacijom školskih putovanja

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) predstavlja online izdanje brošure: UHPA organizatori školskih putovanja. Online izdanje sadrži popis agencija članica UHPA-e koje nastoje visokom razinom kvalitete ispuniti očekivanja osnovnih i srednjih škola te njihovih učenika i roditelja prilikom realizacije jednodnevnih i višednevnih izvanučioničkih nastavnih aktivnosti. 

''UHPA je aktivno sudjelovala u izmjeni trenutno važećeg Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN, br. 87/14. i 81/15), na način da isti, uz poštivanje i zadovoljavanje uvjeta obrazovnih institucija, bude u skladu s tržišnim trendovima. Kao što je to činila i do sada, UHPA će i dalje nastaviti dijalog s resornim ministarstvima kako bi zajedničkim radom te konkretnim i argumentiranim prijedlozima doprinijeli da ovaj Pravilnik, ali i ostala zakonska regulativa budu što kvalitetniji i osiguraju najbolju uslugu krajnjem korisniku. Vjerujemo kako ćemo dobrom suradnjom s institucijama vezanim za obrazovanje unaprijediti provedbu školskih putovanja i izleta na području Republike Hrvatske.'' istaknuo je predsjednik UHPA-e Tomslav Fain.

Popis organizatora školskih putovanja poslan je svim osnovnim i srednjim školama u RH, a UHPA ih s punim povjerenjem preporučuje kao partnere u realizaciji svih oblika školskih putovanja.

Online izdanje možete prolistati ovdje.

 

Izvor i foto: UHPA

Vaši komentari