Loading...

UHPA pokreće projekt implementacije i certificiranja sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008

25.09.2012
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

UHPA u suradnji s konzultantskom tvrtkom IQ d.o.o. i certifikacijskom kućom Lloyd Register Quality Assurance pokreće projekt „ISO 9001:2008“. Cilj projekta je unaprijediti poslovanje, a time i konkurentnost turističkih agencija uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2008 te provesti certifikaciju agencija koje će se uključiti u projekt. Rok za prijavu je 30. rujna 2012.

Certifikatom ISO 9001 turističke agencije dokazuju opredjeljnost za pružanje kvalitete usluga, sustav kontrole kvalitete proizvoda i usluga i usmjerenost na stalno poboljšavanje proizvoda i usluga.

Upravljanje kvalitetom će pomoći agencijama u boljem razumijevanju i praćenju potreba kupaca, postizanju većeg stupnja zadovoljstva i povjerenja kupaca-korisnika, efikasnijem poslovanju, povećanju produktivnosti i  profitabilnosti poduzeća, poboljšavanju interne komunikacije i ostvarivanju kontinuiranog rasta i razvoja.

Projekt će se realizirati u tri koraka:

1. U prvom koraku će se educirati projektni tim koji će u suradnji s konzultantima raditi na provedbi projekta. Tim će pripremiti svu dokumentaciju te će izraditi analizu procesa, standardizirati Priručnik kvalitete te svu popratnu dokumentaciju koja će se kasnije koristiti prilikom edukacije agencija.

2. U drugom koraku će predstavnici turističkih agencija proći konzultacije te uz pomoć projektnog tima uvesti sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2008.

3. U trećem koraku provest će se certifikacija agencija temeljem odabira putem slučajnog uzorka.
UHPA će dobiti krovni certifikat, a svaka agencija će dobiti svoj vlastiti certifikat s imenom tvrtke.

Rok za prijavu je  30.9.2012.

Osoba za kontakt: Ivica Projić, tel: 01 4836131, e-mail: ivica.projic@uhpa.hr.

Više o samom projektu pogledajte na članskim stranicama u kategoriji Edukacija pod temom Projekt ISO 9001:2008.

Vaši komentari