Loading...

UHPA: Preporučena destinacija godine je Zagrebačka županija

11.06.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zagrebačka županija, sa svojim znamenitostima i turističkom ponudom, bit će označena kao UHPA-ina preporučena domaća destinacije godine na svim informativnim i promotivnim materijalima udruge

Domaća destinacija godine 2014./2015., prema izboru Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je Zagrebačka županija. Stoga je s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije (TZZŽ) UHPA sklopila Ugovor o marketinškoj suradnji.

Povodom potpisivanja ugovora, 11. lipnja 2014. u hotelu Westin u Zagrebu, održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljena nova UHPA-ina preporučena domaća destinacija godine. Na konferenciji su sudjelovali potpisnici ugovora: mr.sc. Ružica Rašperić, direktorica TZZŽ-a i direktor UHPA-e Željko Trezner.

„TZ Zagrebačke županije kontinuirano promovira Zagrebačku županiju kao turističku destinaciju, prepoznatljivu i privlačnu s kvalitetnom turističkom ponudom. Intenzivnom suradnjom s turističkim agencijama, u sljedećem razdoblju, nastojat ćemo stvoriti sustav komunikacije u kojem će se ključne vrijednosti konzistentno promovirati i prepoznavati u cilju još boljeg turističkog razvoja destinacije“, kazala je direktorica TZZŽ-a povodom potpisivanja ugovora.

„TZ Zagrebačke županije i UHPA dugi niz godina razvijaju uspješnu suradnju, a pogotovo kada je riječ o razvoju prepoznatljivih i pamtljivih turističkih proizvoda za razvoj ponude kontinentalnog turizma. Vjerujemo kako će Ugovor o marketinškoj suradnji dodatno potaknuti promociju turizma posebnih interesa Zagrebačke županije, ali i uspostaviti još bolju i jaču suradnju turističkih agencija kao destinacijskih menadžment kompanija i TZ Zagrebačke županije kao UHPA-ine preporučene destinacije“, kazao je Željko Trezner, direktor UHPA-e.

Potpisani ugovor omogućit će kvalitetniju promociju destinacije na turističkim sajmovima u zemlji i inozemstvu, a Zagrebačka županija bit će naglašena kao preporučena domaća destinacije od strane UHPA-e u svim publikacijama udruge, informativnim i promotivnim materijalima, elektroničkoj komunikaciji te na službenoj internetskoj stranici uhpa.hr i društvenim mrežama. (np)

#discoverzagrebcounty

Foto: UHPA i arhiva TZZZ

Vaši komentari