Loading...

UHPA prijavila EU projekt Mobilnost osoba na tržištu rada

05.02.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Više o projektu i kako se uključiti možete saznati 14. veljače na CroTouru

Na natječaj, u sklopu Programa za cjeloživotno učenje „Leonardo da Vinci - Mobilnost osoba na tržištu rada“, UHPA je prijavila novi projekt „Fair Tour“. Ako program bude odobren od Agencije za mobilnost i programe EU, planirano je stručno usavršavanja zaposlenika članova UHPA-e u Njemačkoj.

„ Fair Tour“ je nastao u suradnji s njemačkom udrugom nezavisnih turističkih agencija „ASR - Allianz selbständiger Reiseunternehmen-Bundesverband e.V.“ i predstavlja nastavak aktivnosti UHPA-e na pružanju podrške članovima pri stručnom usavršavanju i uspješnijoj poslovnoj suradnji s parterima u inozemstvu. 

UHPA već provodi uspješan projekt mobilnosti Stand Tour koji uključuje stručno usavršavanje u Velikoj Britaniji. Kako biste se bolje upoznali s projektima mobilnosti (prošlim i budućim), pozivamo Vas na predavanje u sklopu CroToura 14. veljače. Sudionici mobilnosti u Velikoj Britaniji s vama će podijelit iskustva, a bit ćete upoznati i s postupkom prijave za projekt.
 
Podsjetimo, ovogodišnji sajam CroTOUR održava se od 13. do 17 veljače na Zagrebačkom velesajmu, a niz predavanja, radionica i konferencija u sklopu sajma organizira i UHPA. Predavanja na aktualne teme održat će se u dvorani Vis-Korčula. 

Vaši komentari