Loading...

UHPA: Specijalizacija agencija za gastronomski turizam

11.02.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Članovi, koji žele sudjelovati u procesu specijalizacije i certifikacije, mogu se prijaviti do 14. veljače

Zbog velikog interesa turističkih agencija Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) pokrenula je novu specijalizaciju i certifikaciju turističkih agencija i to za gastronomski turizam.

Članovi, koji žele sudjelovati u procesu specijalizacije i certifikacije, mogu se prijaviti do 14. veljače na danijela.dzambo@uhpa.hr. Potrebno je navesti podatke o turističkoj agenciji, kontakt osobe, e-mail te naznačiti za koje se područje agencija specijalizira (npr. gastro turizam).

Ovo nije jedina specijalizacija koja kreće ove godine. U tijeku su prijave i za pustolovni turizam, rent a car, PCO (profesionalni organizator kongresa), privatni smještaj, DMK (destinacijska menadžment kompanija), posebna tržišta te drugi krug specijalizacija za školska putovanja.

U ovom trenutku Ured UHPA-e radi na izradi kriterija i etičkog kodeksa za svaku specijalizaciju te će, prema planovima, kriteriji i kodeksi biti finalizirani do kraja veljače. Potom će se u ožujku od članova prikupljati potrebna dokumentacija, a prve radionice kreću već u prvoj polovici travnja.

Članovi koji se specijaliziraju pristupit će Klasteru, zajedničkim promidžbenim aktivnostima te drugim poslovnim aktivnostima za poboljšanje tržišne pozicije i kvalitete poslovanja.(np)

 

Vaši komentari