Loading...

UHPA: Specijalizacija i certifikacija za posebna tržišta

11.02.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Daleka tržišta, Rusija, Ukrajina, Amerika… prijave za specijalizaciju su u tijeku te pozivamo agencija da se uključe i izdvoje na pojedinom području

Članovi zainteresirani za specijalizaciju i certifikaciju mogu se prijaviti do 14. veljače na danijela.dzambo@uhpa.hr. Potrebno je navesti podatke o turističkoj agenciji, kontakt osobe, e-mail te naznačiti za koje se područje agencija specijalizira (npr. za posebna tržišta potrebno je navesti za koje se tržište agencija želi specijalizirati ).

U ovom trenutku Ured UHPA-e radi na izradi kriterija i etičkog kodeksa za svaku specijalizaciju te će, prema planovima, kriteriji i kodeksi biti finalizirani do kraja veljače. Potom će se u ožujku od članova prikupljati potrebna dokumentacija, a prve radionice kreću već u prvoj polovici travnja.

Članovi koji se specijaliziraju pristupit će Klasteru, zajedničkim promidžbenim aktivnostima te drugim poslovnim aktivnostima za poboljšanje tržišne pozicije i kvalitete poslovanja.

Podsjetimo, ovo nije jedina specijalizacija koja kreće ove godine. U tijeku su prijave za gastronomski turizam, pustolovni turizam, rent a car, PCO (profesionalni organizator kongresa), privatni smještaj, DMK (destinacijska menadžment kompanija) te drugi krug specijalizacija za školska putovanja. (np)

 

Vaši komentari