Loading...

UHPA Specijalizacije: Edukacija za DMK 25. i 26. ožujka

24.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Agencije koje svojim kreativnim i profesionalnim pristupom pri izradi ponude turizam pretvaraju u industriju doživljaja i pokazuju raznovrsnost hrvatske turističke ponude pravi su primjer dobre prakse u turizmu

Destinacijske menadžment kompanije (DMK) od iznimne su važnosti za imidž Hrvatske i atraktivnost hrvatskog turizma. Cilj ove specijalizacije i edukacije je podizanje kvalitete i profesionalnosti pri pružanju usluga turističkih agencija te stvaranje baze agencija koje ćemo s ponosom preporučiti europskom i svjetskom tržištu.

Prošle godine 27 agencija Udruge hrvatskih putničkih agencija dobilo je znak UHPA DMK certificirani specijalist. Certifikatom agencije su se obavezale unaprjeđivati poslovanje i sustav kvalitete kako bi bile spremne za recertifikaciju koja počinje edukacijom u Tuhelju 25. i 26. ožujka.

Osim edukacije za već certificirane agencije, održat će se edukacija i za agencije koje prvi puta pristupaju postupku DMK specijalizacije.

Agencije koje svojim kreativnim i profesionalnim pristupom pri izradi ponude turizam pretvaraju u industriju doživljaja i pokazuju raznovrsnost hrvatske turističke ponude primjer su dobre prakse. Stoga će se u sklopu edukacije za destinacijske menadžment kompanije (DMK) provodi i edukacija turističkih agencija koje su iskazale zanimanje za  geološki, ornitološki, sportski, arheološki, botanički, vjerski turizam i posebna tržišta.

Istaknimo, prvi i drugi dan edukacija obavezan je za turističke agencije koje će prvi put pristupiti specijalizacijama. Turističke agencije koje pristupaju recertifikaciji trebaju biti na edukaciji samo drugi dan 26. ožujka.

Upravni odbor UHPA-e usvojio je kriterije i etičke kodekse specijalizacija koji su dostupni u kategoriji Projekti, rubrika Specijalizacije, Kriteriji i etički kodeksi specijalizacija ovdje.

Program je dostupan ovdje

Vaši komentari