Loading...

UHPA Specijalizacije: Edukacija za Vjerski turizam

20.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Rok prijave na edukaciju je 23. ožujka

Vjera je jedan od najstarijih motiva putovanja, a pri organizaciji vjerskih putovanja uvijek bi trebalo uzeti u obzir specifičnosti vjerskih turista i s posebnom pozornošću pristupati slojevitosti vjerske tematike. Edukacija za Vjerski turizam održat će se 25. i 26. ožujka u Tuheljskim Toplicama u sklopu projekta specijalizacije turističkih agencija prema posebnim područjima, temama i tržištima.

Rok prijave na specijalizaciju je 23. ožujka 2015. godineAgencije zainteresirane za specijalizaciju, kriterije i etičke kodekse specijalizacije mogu vidjeti u nastavku teksta i u kategoriji Projekti, rubrika Specijalizacije.

Program edukacije je otvorenog tipa i osmišljen na način da mu, pored predstavnika turističkih agencija (vlasnici, direktori, direktori marketinga i prodaje, komercijalisti, prodajni agenati), mogu nazočiti i ostali dionici koji su neposredno ili posredno uključeni u turističku djelatnost (turistički vodiči, pratitelji, stručnjaci s posebnim kompetencijama, restorani, hoteli, muzeji, galerije, institucije, organizacije, udruge itd.) koji se za dodatne informacije o sudjelovanju i prijavi na edukacije mogu se obratiti e-mailom na anita.libric@uhpa.hr ili telefonom na 01 483 6118.

Vjerski turizam
 
Etički kodeks dostupan je ovdje 
Kriteriji su dostupni ovdje

Vaši komentari