Loading...

UHPA Specijalizacije: Održivo poslovanje Travelife

25.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predstavnicima turističkih agencija predstavljeni su alati društveno odgovornog poslovanja te im je opisan postupak certificiranja održivosti prema odrednicama Travelife Partner certifikata

Potražnja potrošača i djelatnosti za održivim poslovanjem je u porastu i tvrtke koje su spremne raditi na održivom razvoju postići će bolje rezultate zadovoljstva kupaca, bolju motivaciju  zaposlenika i poboljšanje poslovne djelotvornosti, rečeno je na predavanju Društveno odgovorno poslovanje Travelife.

Predavanje je održano tijekom prvog dana edukacija u sklopu projekta specijalizacije turističkih agencija po temama područjima i posebnim tržištima. Predstavnicima turističkih agencija predstavljeni su alati društveno odgovornog poslovanja te im je opisan postupak certificiranja održivosti prema odrednicama  Travelife  Partner certifikata.

Prezentacija s predavanja bit će dostupna uskoro, a do tada posjetite podstranicu Travelife dostupnu ovdje.

Podsjetimo, dvodnevno predavanje održava se u Tuheljskim Toplicama, a nastavlja se sutra edukacijom za trinaest specijalizacija UHPA-e. Projekt specijalizacije turističkih agencija provodi UHPA uz podršku Ministarstva turizma.

Vaši komentari