Loading...

UHPA Specijalizacije: Program specijalizacije i recertifikacije, Tuhelj, 25. i 26. ožujka

23.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi i drugi dan edukacija obavezan je za turističke agencije koje će prvi put pristupiti specijalizacijama. Turističke agencije koje pristupaju recertifikaciji trebaju biti na edukaciji samo drugi dan 26. ožujka

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) održat će dvodnevne edukacije u sklopu projekta specijalizacije po posebnim područjima, tržištima i temama. Edukacija za šest novih i sedam oformljenih specijalizacija održat će se 25. i 26. ožujka u Tuheljskim Toplicama.

Prvi i drugi dan edukacija obavezan je za turističke agencije koje će prvi put pristupiti specijalizacijama. Turističke agencije koje pristupaju recertifikaciji trebaju biti na edukaciji samo drugi dan 26. ožujka.

Naime, edukacijom će, u sklopu edukacije za destinacijske menadžment kompanije biti obuhvaćeno sedam područja - geološki, ornitološki, sportski, arheološki, botanički i vjerski turizam te posebna tržišta. Također, održat će se edukacije i za još šest oformljenih specijalizacija po pojedinim temama, područjima i tržištima - eno-gastronomski turizam, PCO, privatni smještaj, pustolovni turizam, školska putovanja i DMK.

Upravni odbor UHPA-e usvojio je kriterije i etičke kodekse specijalizacija koji su dostupni u kategoriji Projekti, rubrika Specijalizacije, Kriteriji i etički kodeksi specijalizacija ovdje.

Program je dostupan ovdje

Vaši komentari