Loading...

UHPA Stručna Revija: Intervju Joško Stella i Ružica Rašperić

01.07.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Već nekoliko godina UHPA aktivno surađuje s TZ Splitsko-dalmatinske županije i TZ Zagrebačke županije na području razvoja DMK i povezivanju javnog i privatnog sektora

Peti broj UHPA Stručne revije donosi intervjuu s Joškom Stellom, direktorom turističke zajednice Splitsko–dalmatinske županije koja već dvije godine zajedno s UHPA-om radi na razvoju turizma posebnih interesa što je rezultiralo kreiranjem 120 programa destinacijskih menadžment kompanija. 

Sličan put slijedi i Turistička zajednica Zagrebačke županije. Direktorica turističke zajednice mr. sc. Ružica Rašperić, osvrnula se na proteklu godinu i najavila turističke mogućnosti ruralnog turizma kao okosnice turističke ponude u nadolazećem razdoblju. 

Novim brojem UHPA Stručne revije ulazimo u treću godinu izdavanja publikacije, a u novom broju  predstavljamo izložbu Augusta Rodina, jednog od globalno najslavnijih i najznačajnijih kipara u povijesti umjetnosti. 

Predstavljamo vam i platformu CrossBorderTourism.com, produkt projekta prekogranične suradnje SUD SIT, namijenjenu turističkim agencijama i pružateljima usluga u turizmu koji žele besplatno promovirati svoje održive programe za turizam posebnih interesa u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Boki kotorskoj.

Vjerujemo da ćete i u stalnim rubrikama UHPA Stručne revije pronaći puno zanimljivih i korisnih informacija o informacijskim tehnologijama, novim proizvodima i potencijalnim poslovnim partnerima.

 

Vaši komentari