Loading...

UHPA: Travelife seminar za hotele 10. veljače

01.02.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Seminar je besplatan, a fokus će biti na upravljanju vodom, energijom i otpadom te kako uključiti održivost u upravljanje ljudskim resursima i odabir dobavljača

Nakon Travelife seminara za turističke agencije, Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u suradnji s Britanskom udrugom putničkih agencija (ABTA) organizira Travelife seminar za hotele.

Jednodnevni seminar održat će se 10. veljače 2014., od 9:00 do 16:30 sati, u Grand Hotelu Bonavia u Rijeci. Predavanje i radionicu će održati Chris Thompson , jedan od vodećih konzultanata na području održivog turizma i društveno odgovornog poslovanja.

Seminar je namijenjen sadašnjim, ali i budućim djelatnicima u hotelijerstvu kao i pružateljima usluga smještaja.

Polaznicima seminara Chris Thompson će približiti društveno odgovorno poslovanje kroz sustav Travelife za hotele. Istaknut će glavna pitanja održivosti u hotelima i što je potrebno napraviti za upravljanje te poboljšanje istih. Fokus će biti na metodama upravljanja vodom, energijom i otpadom, ali radionica će uključiti i ​​dio o održivosti u vezi s društvenim pitanjima, ljudskim resursima i dobavljačima.

Travelifeov trener će koristiti radne primjere i primjere dobre prakse kako bi pokazao uštede koje se mogu postići kroz primjenu specifičnih korektivnih mjera, te pokazati inovativne načine kojima tvrtka može generirati prihode za financiranje poboljšanja, umjesto da se postojeći fondovi preusmjere i/ili potroše.

Prijavnicu za besplatni Travelife seminar potrebno je ispuniti ovdje.

Letak Travelife za hotele

Ističemo, seminar se realizira u sklopu projekta “Obuka i certificiranje društveno odgovornog poslovanja u turizmu (CSR TOUR)” financiranog uz potporu Europske komisije kroz Program za cjeloživotno učenje, Leonardo Da Vinci Transfer inovacija. Projekt sufinancira i podržava Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge i Ministarstvo turizma Republike Hrvatske.

 

Vaši komentari