Loading...

UHPA u emisiji Glas potrošača: Putovanja za učenike

23.06.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Glavna tema emisije bila je stupanje na snagu Pravilnik o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole

Direktor Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Željko Trezner gostovao je u emisiji Hrvatskog radija pod nazivom Glas potrošača u kojoj je pozdravio donošenje Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole te je istaknuo kako je UHPA aktivno surađivala u procesu donošenja Pravilnika.

„Posebno pozdravljamo što je procedura izbora agencije za izvođenje izvanučioničke nastave Pravilnikom konačno precizno pojašnjena što će, vjerujemo, smanjiti veliki broj nerazumijavnja oko davanja ponuda te izbora najboljeg ponuđača“, poručio je direktor UHPA-e slušateljima Glasa potrošača.

Istaknuo je kako je UHPA, uz potporu Ministarstva turizma, pokrenula specijalizaciju turističkih agencija za školska putovanja te da svaka agencija specijalist prihvaća određene kriterije i prihvaća etički kodeks koji će itekako utjecati na kvalitetu pružene usluge. (np)

Cijela emisija je dostupna je ovdje

Korisni linkovi:

Pravilnik o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole dostupan je u Narodnim novinama broj 67/14 ovdje

Specijalizacije: Školska putovanja kriteriji i etički kodeksi ovdje

Brošura specijalista za školska putovanja ovdje

Vaši komentari