Loading...

UHPA u Muzeju Torture

02.11.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Djelatnici turističkih agencija UHPA-e informirani su o mogućnostima uvođenja Muzeja torture u Zagrebu u turističke aranžmane koji obuhvaćaju Grad Zagreb, te općenito o prednostima malih privatnih muzeja kao turističkih atrakcija

U sklopu projekta „Obrazovni program specijalizacije receptivnih turističkih agencija“ organizirano je razglednanje novotvorenog Muzeja torture u Zagrebu, 28.10.2015. godine.

Djelatnici turističkih agencija UHPA-e informirani su o mogućnostima uvođenja Muzeja torture u Zagrebu u turističke aranžmane koji obuhvaćaju Grad Zagreb, te općenito o prednostima malih privatnih muzeja kao turističkih atrakcija.

Radionica je iznimno dobro ocijenjena, a sudionici su izrazili interes za organizacijom sličnih događanja.

"Iznimno zanimljiv način prezentacije novih turističkih sadržaja grada Zagreba, s obzirom da je nama, kao turističkim djelatnicima, vrlo bitno biti upoznati sa upravo ovakvom ponudom kako bi mogli zadovoljiti potrebe klijenata", jedan je od komentara u provedenoj UHPA anketi.

Tijekom listopada UHPA je, u suradnji s ključnim dionicima u turizmu, ostvarila sedam radionica kojima je bio cilj povezivanje turističkih aegcnija s ključnim dionicima u turizmu. Radionice su naišle na odobrenje članova UHPA-e te su polaznici sve radionice ocijenili visokim ocjenama i pozitivnim komentarima.
 
Više o održanim radionicama i edukacijama u kategoriji Projekti/ Specijalizacije/Vijesti.
 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari