Loading...

Uključite se u Tjedan odmora vrijedan

05.02.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Akcija će se provoditi od 10. do 19. travnja 2020. godine

Tjedan odmora vrijedan zajednička je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u terminu od 10. do 19.04.2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede.

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pozivaju sve zainteresirane subjekte iz turističkog sektora da se uključe i postanu dio nove promocije hrvatskog turizma.

Cilj je potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone u tjednu od 10. do 19. travnja kroz ponudu od 50% niže cijene turističkih usluga. 

U promotivnoj akciji sudjelovat će brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija od ponuđača smještaja i ugostitelja do prijevoznika i mnogih drugih kolega iz turizma.

Za sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i ljecilišnog turizma. 

Svi zainteresirani svoju turističku uslugu moći ćete prijaviti putem web stranice tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ već od 17.02.2020. godine.

Akcija će se promovirati putem TV i radio spota, tiskanih oglasa, društvenih mreža, oglasa na web portalima te putem drugih digitalnih kanala HTZ-a. Tijekom ožujka krenut će i velika nacionalna kampanja kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi.

Sve dodatne informacije bit će dostupne naknadno. 

Izvor i foto: MINT & HTZ

 

Vaši komentari