Loading...

Uniline održao godišnji event za poslovne partnere

15.03.2019
Uniline d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predstavljeni su poslovni rezultati za 2018., Uniline ostvario rast od 10,5%

Prema nerevidiranom financijskom izvješću za 2018. godinu vodeći hrvatski turoperator Uniline ostvario je rekordni ukupni prihod od 414 milijuna kuna odnosno rast od 10,5% u odnosu na 2017., te porast dobiti od čak 15%.

''Visoku postavljenu ljestvicu daljnjeg rasta poslovanja u 2018. uspješno smo svladali. Nastavljen je naš višegodišnji trend dvoznamenkastog rasta ukupnog prihoda i dobiti što nam pruža čvrst temelj da ambiciozno krenemo i u 2019. i to u ozračju turbulentnih kretanja međunarodnih turističkih trendova ponude i potražnje i sve oštrijem nadmetanju za svakog gosta s konkurentskim mediteranskim destinacijama“, izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave i suvlasnik Unilinea na tradicionalnom Unilineovom godišnjem eventu za poslovne partnere održanom u Zagrebu u kavani Johann Franck, uz prisustvo ministra turizma Garija Cappellija te brojnih istaknutih osoba iz javnog i poslovnog života.

Treba dodati kao je Uniline dosegnuo dobiti od čak 15%, uz prošlogodišnja značajna ulaganja u novo poslovno sjedište u Puli, novi ured u Zagrebu te inovativni integrirani kompanijski softver radi podizanja efikasnosti i objedinjenog upravljanja poslovanjem.

Porast prihoda popratilo je i povećanje broja zaposlenika od 10% u usporedbi s prošlom godinom.

Značajno je da rast poslovanja u 2018. godini u odnosu na prethodnu bilježe i Unilineove kompanije u regiji - Uniline Celje u Sloveniji, Uniline Plus u Bosni i Hercegovini te Uniline Experience u Srbiji čime je dodatno osnaženo pozicioniranje Unilinea kao vodeće destinacijske menadžment kompanije u regiji jugoistočne Europe.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Uniline d.o.o.

Vaši komentari