Loading...

Uniline postao ovlašteni partner i ekskluzivni nositelj SKIFUN franšize za Hrvatsku

09.11.2018
Uniline d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

SKIFUN-ova online rezervacijska platforma ljubiteljima skijanja omogućava jednostavan pregled ponude smještaja i skipass-eva po izuzetno povoljnim cijenama

Potpisivanjem ugovora o ekskluzivnom partnerstvu i franšizi za Hrvatsku s vodećim slovenskim skioperatorom SKIFUN-om učinjen je važan iskorak ka pozicioniranju na tržištu skijaških turističkih programa, osnažujući time poziciju vodećeg hrvatskog turoperatora. Od suradnje naših dviju kompanija očekujemo novu sinergiju i uzlet na ovom specifičnom tržišnom segmentu u Hrvatskoj. Već sada bilježi se izuzetan rast skijaških rezervacija domaćih gostiju u odnosu na isto razdoblje 2017.“ izjavila je Sandra Gobin, članica Uprave Unilinea za Sektor prodaje i produkcije.

Povijesni put vodećeg slovenskog skioperatora započeo je prije više od deset godina prvim turističkim programima na slovenskom skijalištu Vogel. Ubrzo se ponudom skijaških aranžmana i školom skijanja šire na vodeća skijališta Francuske, Švicarske, Italije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije te Bugarske stvarajući bazu od preko 400 poslovnih partnera na svim većim europskim skijalištima.

SKIFUN-ova online rezervacijska platforma ljubiteljima skijanja omogućava jednostavan pregled ponude smještaja i skipass-eva po izuzetno povoljnim cijenama, kao i dodatnih usluga poput spa & wellnessa te rezervacijski proces u četiri brza koraka.

Blizina ski odredišta i cijena za većinu domaćih skijaša i dalje ostaju presudni faktor u donošenju odluke o konačnom odabiru destinacije, a od sada su im putem Unilinea i SKIFUN-a širom otvorena vrata za nove nezaboravne skijaške avanture.

Izvor i foto: Uniline.hr

Vaši komentari