Loading...

United Airlines najavio više letova prema Dubrovniku za sljedeće ljeto

12.10.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi let između Dubrovnika i New Yorka već krajem svibnja sljedeće godine

Nakon ljetne sezone u kojoj je United Airlines pokrenuo liniju između New Yorka i Dubrovnika, američki avioprijevoznik već sada najavljuje više letova prema Zračnoj luci Dubrovnik u sljedećoj ljetnoj sezoni.

Potaknut odličnim interesom na ovoj liniji, United Airlines u sljedećoj ljetnoj sezoni planira obaviti prvi let između Dubrovnika i New Yorka već krajem svibnja.

Ove je ljetne sezone zadnji let obavljen na samom početku listopada, a za iduću godinu United planira redovne operacije sve do samog kraja listopada. Time će ova linija sljedećeg ljeta biti u prometu puna dva mjeseca dulje u odnosu na ovu sezonu.

“Za razliku od Uniteda, Delta Air Lines, koja je također ovog ljeta prometovala redovno između New Yorka i Dubrovnika, još nije pustila u prodaju karte na ovoj liniji za sljedeću ljetnu sezonu, no još uvijek ima vremena za to. U slučaju da se to i ne dogodi, postoji mogućnost da će United reagirati i povećati kapacitet prema Dubrovniku, ili uvođenjem većeg tipa zrakoplova ili povećanjem tjednih rotacija” navode s portala Croatian Aviation.

Izvor: HrTurizam

Foto: United Airlines

 

Vaši komentari