Loading...

Upoznaj Hrvatsku u 20 najboljih primjera europske prakse u turizmu

03.10.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Projekt je izvrstan primjer proširenja turističke ponude izvan sezone te promicanja kvalitetnih i održivih turističkih usluga, navodi se u izvješću objavljenom na stranicama EK

U dokumentu objavljenom na stranicama Europske komisije, projekt Udruge hrvatskih putničkih agencija „Upoznaj Hrvatsku“  naveden je kao jedan od dvadeset primjera dobre prakse u razvoju turističke ponude. 

„Upoznaj Hrvatsku izvrstan je primjer projekta koji predstavlja sistematizirani pristup decentralizaciji turističke ponude“, navodi se u izvješću "Enhancing the Competitiveness of Tourism in the EU" koje je za EK pripremio britanski CSES - The Centre for Strategy & Evaluation Services.

Dodaje se kako projekt promovira ponudu cijele Hrvatske, a ne samo tradicionalnih proizvoda 'sunca i mora'. „Projekt je izvrstan primjer proširenja turističke ponude izvan sezone te promicanja kvalitetnih i održivih turističkih usluga“, stoji u izvješću.

Inače, izvješće donosi konkretne primjere dobre prakse koji bi trebali povećati kompetitivnost europske turističke industrije.

Posjetite Facebook stranicu Upoznaj Hrvatsku

 

¸

Vaši komentari